Fleminghof 58 |
7555 BM Hengelo |
T 074-2782183 |
M 06-22246022 |
F 074-2782614 |
info@wimahengelo.nl

Werkwijze

Als u een onafhankelijk, meest flexibel en persoonlijk voorstel wilt, kunt u niet meer zonder maatwerk. Het maatwerk wordt volledig toegesneden op uw persoonlijke omstandigheden en kan aangepast worden wanneer u dat wilt of wanneer het nodig mocht zijn. In het eerste gesprek met u maken wij een inventarisatie van uw persoonlijke financiele doelstellingen en worden er afspraken gemaakt hoe de dienstverlening en de uit te werken rapportage eruit zullen gaan zien.

Nadat wij alle gegevens van u hebben doorgenomen en vastgelegd maken wij een analyse van onder andere de hypotheeklasten, de ontwikkeling van uw vermogen en besteedbaar inkomen en de omvang van het op te bouwen pensioen.

Ook zal zeer kritisch worden gekeken naar uw beleggingsstrategie en de gevolgen hiervan bij een stijgende- of dalende markt. Deze rapportage zullen wij indien gewenst gezamenlijk doornemen waarna u tenslotte een keuze maakt van het voostel dat het meest aansluit op uw voorkeur en budget.

Het optimaal houden van uw financiële situatie is een dynamisch proces en zal steeds getoetst moeten worden. Wij kunnen u regelmatig een update geven van uw financiele situatie indien u dat wenst.